Konfirmandundervisning i Coronapausen

Hej Konfirmander

Opdatering 29. marts

Her kan I finde dagens gudstjeneste

Og så får I lige en bøn, der er formuleret af en pige på 11 år.

Hvis du selv har lyst til at formulere en bøn, kan du sende den til mig,  så vil jeg læse den  kirken, næste gang jeg kommer der.

Kære Gud,
Jeg håber, at corona-tiden snart må være slut,
og at sundhedsvæsnet og alle dem, der passer på os,
vil finde en løsning på alle de problemer, som følger med.
Kære Gud, jeg beder især for de smittede
og for de læger og sygeplejerske, der går og passer på dem.
Jeg beder også om, at vi alle snart kommer i skole igen,
så vi kan se vores kammerater og være med i det fællesskab, der er der.
Gud, jeg beder dig også om, at du vil passe på mig og hele min familie,
og at den smitte, der spreder sig, ikke gør, at mange skal dø.
Kære Jesus, vil du huske på de gamle og de svage, der ligger og er bange.
Trøst dem og giv dem håb!
Kære Gud, jeg beder også om, at ingen af mine venner bliver smittet,
men hvis de gør, så ved jeg, at du vil hjælpe dem.
Hjælp os alle lige nu!

Beate, 11 år

Opdatering torsdag d. 19. marts

Fredag morden kl. 8.00 kan I finde jeres nye konfirmationsdato ved at trykke her

Vi skulle jo egentlig have undervisning i dag , derfor vil jeg bede jer om at løse opgaven på den hjemmeside, der linkes til herunder

I forbindelse med opgaven skulle I egentlig have haft jeres bibel med hjemme, derfor får I lidt hjælp.

I skal bruge disse fire steder i bibelen:

I finder opgaverne her:

I forbindelse med visning af en lille videolklip er der nogle opgaver I skal svare på

I kan vælge at gøre som der står i opgaven - lave en kort film, hvor I svarer - eller I kan skrive svarene på et stykke papir og sende mig et billede af papiret.

Uanset, hvordan I svare kan i sende svaret til mig på mail bhou@km. eller sms 51670660 - eller I kan uploade videoen på youtube og sende mig et link.

Hvis der er noget I har lyst til at snakke med mig om kan I bare sende mig en sms eller ringe mig op.

Jeg håber I har det godt - at I passer godt på jer selv, hinanden og ikke mindst på jeres bedsteforældre.

Husk I kan altid bede en bøn til Gud - og send mig gerne en bøn, som jeg kan tage med over i kirken og bede.

HIlsen Bjarne

-------------------------------------

Som I sikkert ved, er konfirmationen udsat - og vi har ikke fundet den  nye dato endnu.

På denne side vil der komme nogle små opgaver, som I skal løse indtil vi ses igen. Jeg sender jer besked på sms, hver gang der kommer en ny opgave op.

Allerførst vil jeg bede jer om at sende en sms til mig, som viser at I har været inde på siden.

I kan bare scanne koden her ved siden af, så kommer det helt af sig selv:
Husk meget gerne at skrive jeres navn.

Den første opgave bliver lagt op  torsdag.

Indtil da kan I tjekke denne lille hilsen fra en lukket kirke i dag  https://www.facebook.com/hirtshals.sogn/videos/2075893135889386/