Konfirmation i Hirtshals 2019

Denne side er til praktiske oplysninger. vedr. konfirmation i Hirtshals kirke 28. april 2019

Der er mulighed for at søge tilskud til konfirmationsfesten:

• dels et mindre beløb hos Hirtshals menighedspleje (ansøg her), med ansøgningsfrist 1. april!
  • dels hos orgnasitionen Børn & Unges mærkesager (se mere her), med ansøgningsfrist 20. februar!

Husk konfirmanddagen d. 21. marts. Konfirmanderne møder kl.8.00 - 15.00

Vi sørger for madpakker og andet godt undervejs.

konfirmanderne bedes møde i kirken senest kl. 9.25. hvor gruppefotoet vil blive taget.

Konfirmationsgudstjenesten begynder kl. 10,00

• ​Der er 18 konfirmander. Det betyder at der er plads til 14 gæster i gennemsnit pr. konfirmandfamilie (foruden konfirmanderne). Giv besked hvis I har ønsker om at overskride det antal. – og også gerne hvis I kommer væsentlig færre.
  • Hver konfirmand får reserveret 1 bænk med navn. Der er plads til 6 personer på bænken. Resten
    af gæsterne sidder bag i kirken bag sidste konfirmandrække
  • Konfirmanderne bedes møde i kirken senest kl. 9.40.
    Ønsker man individuelle fotos hos fotografen skal man dog møde kl. 9,20.
  • Fotografering —jeg har igen i år indgået aftale med Mediehuset V/Henrik Risager om fælles fotografering umiddelbart efter konfirmationen – se mere her
  • Fotografering under selve konfirmationen bedes begrænset mest muligt:
    • Kun 1 person pr. konfirmand
    • Under første og sidste salme må alle tage billeder (og ved ind- og udgang).
    • Videofotografering er tilladt fra egen plads.
  • Det er skik at forældre og evt. bedsteforældre og faddere rejser sig mens deres søn/datter bliver konfirmeret.
  • Ved konfirmationen nævnes det konfirmandord, som konfirmanden har valgt.
  • Efter gudstjenesten er det muligt for alle at hilse på konfirmanderne og ønske
    tillykke.
  • Konfirmationen forventes at vær slut ca. 11.30 (dog kan individuelle fotograferinger trække længere ud.)
  • HUSK at tage evt. gaver med hjem fra kirken.
    • Hver konfirmand får en pose til telegrammer m.m.

OPSTÅR DER TVIVL OM NOGET, SÅ RING, SMS ELLER MAIL TIL SOGNEPRÆST BJARNE HOUGAARD TLF 51670660 / MAIL bhou@km.dk

Rækkefølge i forbindelse med konfirmationen offentliggøres senere