Begivenheden har allerede fundet sted.

Torsdag d. 16. september 2021, Kl. 18:30 til kl. 21:00
Hirshals Kirkecenter, Kirkegade 14, 9850 Hirtshals, Danmark
Bjarne Hougaard

Nu genoptager vii gravearbejdet i Paulus brev til Romerne

Velkommen til en række aftener, hvor vi vil grave efter guld i en af de helt centrale skrifter i Det Nye Testamente.

Inden Coronaen lukkede landet var vi halvvejs igennem brevet. Nu venter den sidste halvdel, men første aften bruger vi til genopfriskning.

Det er samtalerne mellem deltagerne, der er vigtige, når guldet skal findes, derfor kan alle være med, også selvom du ikke har noget kendskab til Bibel eller kristentro på forhånd.

Der vil være et oplæg til samtalen hver gang.

Vi mødes kl. 18.30 og begynder med et måltid mad.

Aftenen slutter kl. ca. 21.00

For at dække udgifterne til mad koster det 30 kr. pr gang at være med – eller 100 kr. for de fire aftener, der er planlagt i efteråret.

Tilmelding på via dette link

Har du spørgsmål til aftenerne kan de rettes til Bjarne Hougaard på bhou@km.dk / 51670660

Oversigt over guldgraveraftener i Hirtshals kirkecenter under ledelse af sognepræst Bjarne Hougaard

• To d. 16. sept:        Hvor langt nåede vi. (Rom. kap. 1-7)