Søndag d. 12. december 2021, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Hirtshals kirke, Kirkegade, 9850 Hirtshals

Julekoncert med GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS
I Hirtshals Kirke den 12. december kl. 16.00

GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS er kendt som et sublimt kor med karismatiske solister, lækker korlyd og godt sammenskruede arrangementer. GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS henvender sig bredt til et publikum i alle aldre med et repertoire, der byder på kendte gospelsange og evergreens i bedste gospelstil krydret med fællessange.

Koret blev etableret i 2009 og ledes af pianisten Jakob Gunnertoft. Det består af sangere fra hele landet, hvoraf de fleste har en konservatoriebaggrund.

GUNNERTOFT GOSPEL SINGERS har eksisteret i 12 år og markeret sig som et af Europas bedste gospelkor. De har optrådt med navne som Burhan G, Nabiha, Fallulah, Søren Huus, Mads Langer, Erann DD, Søs Fenger, Michael Falch og mange flere.

Billetter koster kr. 150,00 og kan købes ved at klikke her