Kirkens Voksenkor, online kaffehygge

Mandag d. 24. maj 2021, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Hirtshals kirke, Kirkegade, 9850 Hirtshals

Vi følger corona restriktionerne og må desværre ikke synge sammen eller samles fysisk pt.
Vi 'ses' dog hver mandag aften kl. 19.00-20,00 online, snakker, drikker kaffe og hygger.

Du er meget velkommen til at være med, ring eller skriv til Bente Nedergaard, 51 670 673, så får du tilsendt et link.

Hirtshals sogns voksenkor øver mandag kl. 19.00- 21.30 i Hirtshals kirke.  Der kræves ingen særlige forudsætninger, alle er meget velkomne. Vi elsker at synger sammen, og fællesskabet betyder meget.

Vores repertoire er meget bredt, både klassisk og rytmisk, og sværhedsgraden er forskellig. Der er dog altid hjælp at få ved indstudering af nye ting. Vi synger oftest 3-4 stemmet.

Koret medvirker lejlighedsvis ved gudstjenester i sognet og til enkelte andre arrangementer.