Begivenheden har allerede fundet sted.

Orienteringsmøde vedrørende menighedsrådsvalg 2020

Tirsdag d. 18. august 2020, kl. 19:00
Hirtshals Kirkecenter

I år indføres en

NY FORM FOR MENIGHEDSRÅDSVALG 2020

Der foregår mange spændende ting i dit sogn, og som menighedsrådsmedlem er du med til at lægge rammerne og sætte retningen for de kommende fire år.

Møs op til orienteringsmøde tirsdag d. 18. august kl 19.00 i Hirtshals kirkecenter og hør om menighedsrådsarbejdet og giv selv din mening til kende.

Valget foregår ved en valgforsamling den 15. september, hvor der skal vælges 9 medlemmer til menighedsrådet for de kommende 4 år fra 1. december 2020

Orienteringsmødet indledes med en årsberetning om det forløbne år og hvilke tanker / planer der er for de kommende år.

Overvej om du selv eller en du kender skal stille op som kandidat til menighedsrådet.