Klaveraften med Claus Zielke

Hirtshals kirke, Kirkegade, 9850 Hirtshals
Claus Zielke
Kr. 50. Børn og unge under 18 år gratis

Så er det igen muligt at høre en koncert med klavermusik i Hirtshals Kirke. Det er pianisten Claus Zielke der denne aften sidder ved tangenterne.

Aftenens program har han kaldt ”Klavermusik fra Europa.” Og det er virkelig en musikalsk rundrejse der venter publikum denne aften. Der er nogle af klaverlitteraturens mest kendte og elskede værker, som f.eks. 1. sats af Beethovens ”Måneskinssonate” og ”Clair de lune” af Debussy. Chopin, Grieg og Rachmaninov er også på programmet, sammen med både danske Jørgen Jersild, svenske Wilhelm Stenhammar, finske Einojuhani Rautavaara, spanske Isaac Albéniz, og til og med en lille smut til Amerika og tre meget festlige præludier af George Gershwin. Så det er virkelig et program der rummer en utrolig bred palet af musikalske farver, stilarter og udtryk, og viser klaverets utallige muligheder på bedste vis.

Claus Zielke er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium, hvor han studerede med professor John Damgaard. Hans musikalske karriere er meget alsidig. Et aktivt virke som klaverpædagog har bl.a. ført ham til Hjørring, hvor han har været ansat ved Hjørring Musiske Skole siden 1997. Han har samtidig haft et aktivt virke som freelance-musiker, både som akkompagnatør og ensemble-musiker i mange ulige sammenhænge, såvel som solokoncerter. Claus Zielke er også et kendt ansigt indenfor den rytmiske kormusik, hvor han af mange særlig er kendt som mangeårig musikalsk leder for gospelkoret Concentus.  Han er en musiker der favner bredt, og det afspejles på smukkeste vis i aftenens meget farverige, spændende og underholdende program.

Billetpris kr. 50,00 pr person.

Billetter kan købes på forhånd - klik her:

De kan også købes på dagen ved indgangen.