Babysalmesang online. Tilmelding til Bente Nedergaard, tlf. 51 670 673

Dato Tirsdag d. 2. juni 2020, Kl. 10:00 til kl. 12:00
Sted Emmersbæk Kirke, Asger Højlundsvej, 9850 Hirtshals

Vi mødes på Zoom, I tilmelder jer til mig og jeg sender et link til samlingen.

Vi kan se hinanden og snakke lidt sammen. Mens vi synger, kan I kun høre mig og jer selv.

Det er ikke det samme som at mødes i kirken! Men det er bedre end ikke at ses overhovedet :-)
Og fordelen er også, at børnene kan være med, selvom de er lidt for store til babysalmesang, ligesom at søskende sagtens kan være med også.

Så prøv det, det er sjovt og hyggeligt.

Hilsen Bente Nedergaard, tlf. 51 670 673

Gør noget godt for dit barn og dig selv. Kom med til en dejlig formiddag sammen med andre babyer og forældre.

Barnet oplever og lærer med alle sanser. Vi lytter til musik, synger og nynner, leger med kulørte tørklæder, danser og kigger på sæbebobler. Vi stimulerer med lyde, lys, farver og motoriske lege.

Efter musik og leg i kirken er der hygge med kaffe, brød osv. og børnene kan få lidt at spise.

Babysalmesang er for babyer på ca. 2-10 mdr. sammen med mor / far.

Alle er velkommen, uanset om man ellers bruger kirken eller ej.

Vi mødes hver tirsdag kl. 10.00 i Emmersbæk Kirke.

Mere info fås hos børne- og diakonimedarbejder Bente Nedergaard, 51 670 673

Tilmelding på www.hirtshalssogn.dk