Guldgraveraften

Dato Torsdag d. 27. februar 2020, Kl. 18:30 til kl. 21:00
Hirshals Kirkecenter, Kirkegade 14, 9850 Hirtshals, Danmark
Bjarne Hougaard

Velkommen til en række guldgraver aftener

I første halvdel af 2020 vil vi beskæftige os med gudstjenestens tekster. Gennem oplæg og især samtale vil vi forsøge at finde det guld, som teksterne gemmer på, og som kan give inspiration til det øvrige indhold i gudstjenesten.

Vi mødes kl. 18.30 og begynder med et måltid mad.

Kl. 19.15 vil der være et oplæg til samtale om teksterne.

Aftenen slutter kl. ca. 21.00.

For at dække udgifterne til mad koster det 30 kr. pr gang at være med – eller 100 kr. for de fire aftener, der er planlagt i efteråret.

Tilmelding på via dette link

Har du spørgsmål til aftenerne kan de rettes til Bjarne Hougaard på bhou@km.dk / 51670660

Oversigt over guldgraveraftener i Hirtshals kirkecenter under ledelse af sognepræst Bjarne Hougaard

• To d. 27. Februar   Vi graver efter guld i gudstjenestens tekster (1. s. i fasten d. 1. marts)
  • To d. 19. Marts       Vi graver efter guld i gudstjenestens tekster (Maria bebudelses søndag d. 29. marts)
  • To d. 23. April         Vi graver efter guld i gudstjenestens tekster (3. søndag efter påske d. 3. maj)
  • To d. 28. maj          Vi graver efter guld i gudstjenestens tekster (Pinsedag d. 31. maj)

Du får det bedste udbytte, hvis du deltager hver gang, men du er velkommen til at være med enkelte aftener.

Vel mødt