Koncert med Die Herren

Dato Onsdag d. 26. februar 2020, kl. 19:30
Asger Højlundsvej 1, 9850 Hirtshals, Danmark
Die Herren

Kirketurne med U2 kopiband gæster Emmersbæk Kirke.
klik her for at få en forsmag

Der bliver gang i den når U2 kopibandet Die Herren d. 26. februar gæster Emmersbæk Kirke til et brag af en kirkekoncert, hvor tonerne af U2´s legendariske musik vil fylde den smukke kirke. Bandet Die Herren er kendt som landets bedste U2 kopiband og har siden 1991 turneret landet tyndt og spillet over 2000 koncerter. Koncerten afholdes i glædens, fordybelsens og kærlighedens tegn med udgangspunkt i U2´s legendariske sange, som bandet Die Herren på smukkeste vis fremfører med lige dele power og indlevelse.

Koncerten i Emmersbæk Kirke er en del af en tourné med i alt 14 kirkekoncerter rundt om i landet i løbet af 2020, hvorfra overskuddet går til organisationen Skyggebørn. Skyggebørn hjælper gennem samtalegrupper børn og unge i sorg med at sætte ord på deres følelser og tanker. Det kan være børn som har mistet en forælder eller anden nær familie, men alle typer for sorg og afsavn bearbejdes i trygge samtalegrupper.

Nogle kan måske huske DR2´s dokumentar ”Børnene fra sorggruppen” som blev sendt tidligere i år. Her fulgte man en af Skyggebørns samtalegrupper og fik et indblik i børnenes liv og det frivilligere arbejde som folkene omkring Skyggebørn udfører. Når du køber en billet til koncerten støtter du samtidig Skyggebørns frivillige arbejde.

For køb af billetter tryk her