Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Orgelkoncert med Ellinor Grimnes, Norge

NOV
02

Orgelkoncert med Ellinor Grimnes, Norge


Torsdag d. 2. november 2023, kl. 19:30
Hirtshals kirke, Kirkegade, 9850 Hirtshals
Organist Ellinor Grimnes, Norge
50,- (Børn gratis)
Orgelkoncert med Ellinor Grimnes, Norge

Orgelkoncert med ung norsk organist.

Denne aften gæster organist Ellinor Grimnes fra Norge Hirtshals kirke. Hun er uddannet fra Norges Musikhøjskole og har undervejs studeret et år i Danmark, ved Det jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Hun har siden januar haft kantor og organiststilling ved Tangen kirke i Drammen.

Ellinor Grimnes er meget alsidig musiker. Hun spiller skøn orgelmusik af mange forskellige komponister, både nyere og ældre. Hun har nok en særlig forkærlighed for at spille norsk orgelmusik. Det er en hjertesag for hende at sætte fokus på den norske kulturskat og især de norske folketoner.

Ved koncerten i Hirtshals kirke vil Grimnes netop spille norsk folkemusik og musik af norske komponister som Edvard Grieg, Eigil Hovland og Ludvig Nielsen. Programmet er til dels inspireret af den flotte koncert Oslo Kammerkor gav i Hirtshals kirke i august måned. En koncert, der også havde mange norske folketoner på programmet. Én af de dygtiger sangere i Oslo Kammerkor er Ellionor Grimnes og dermed kom aftalen om aftnens orgelkoncert i stand. 

Glæd jer til en skøn aften med musik fra det storslåede og virtuose til det vakre og meditative. Efter koncerten inviterer menighedsrådet til efterspil i kirkecenteret. Vel mødt!

Billetter koster kr. 50,00 og kan købes på forhånd ved at klikke her eller kan købes på dagen ved indgangen.