Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Koncert med Mogens Jensen og kvartet "alkoholikere og andet godtfolk"

SEP
07

Koncert med Mogens Jensen og kvartet "alkoholikere og andet godtfolk"


Torsdag d. 7. september 2023, kl. 19:30
Emmersbæk Kirke, Asger Højlundsvej, 9850 Hirtshals
Koncert med Mogens Jensen og kvartet
50,- (børn gratis)
Koncert med Mogens Jensen og kvartet "alkoholikere og andet godtfolk"

Koncert for alkoholikere og andet godtfolk

”Jeg er også alkoholiker”

Mogens Jensen, der gennem mange år var organist ved Hasseris kirke, fortæller om sit arbejdsliv, der sammen med store musikalske oplevelser desværre også blev et liv med alkohol. Fra de unge år, hvor et par ”opstrammere” kunne hjælpe, når der skulle øves meget frem til de seneste tyve år af arbejdslivet, hvor ”funktionspromillen” lå mellem 1 og 2….og drikkeriet begyndte hver morgen kl. 4! 

Mogens vil fortælle om at holde facaden, passe arbejde og samtidig være på overarbejde for at dulme samvittigheden og finde vej i spindet af løgne. Om hvordan familien til sidst sagde stop og bad ham vælge mellem dem og alkoholen. Om afvænningen – Minnesotabehandlingen. Om at finde sig selv og familien igen. Om at finde noget udenfor sig selv at bygge på. Noget som måske var der hele tiden.

Lykkeligvis fandt Mogens også vej tilbage til musikken. Ved koncerten medbringer han tre af sine gode musikvenner: Karen Grarup, sang. Jakob Mygind, saxofon og Ole Bech, guitar. Som små dryp i Mogens´ fortælling vil de sammen fremføre skønne sange af bl.a. Anne Linnet og Bjørn Eidsvåg. Der bliver naturligvis også lejlighed til at høre musik, som Mogens selv har skrevet. På forunderlig vis går der nemlig en rød tråd gennem mange af de sange, Mogens har bedrevet og brugt i kirken gennem alle årene, til hans eget liv og fortælling.

Der er en entré på kr. 50,- til koncerten (Børn gratis). Efter koncerten serveres en kop kaffe i menighedslokalerne. Klik her for køb af billetter