Koncert, Musik og poesi - Øjeblikke af Lykke med Christina Bjørkøe og Niels Hav

Koncert, Musik og poesi - Øjeblikke af Lykke med Christina Bjørkøe og Niels Hav

Lørdag d. 17. september 2022, Kl. 16:00 til kl. 17:30
Hirtshals kirke, Kirkegade, 9850 Hirtshals
Koncert,  Musik og poesi - Øjeblikke af Lykke med Christina Bjørkøe og Niels Hav

Musik og poesi - Øjeblikke af Lykke

Koncert med Christina Bjørkøe og Niels Hav

Hirtshals Kirke lørdag 17. september kl. 16

Ved koncerten i Hirtshals spiller pianisten Christina Bjørkøe værker af Carl Nielsen, Johannes Brahms og Fanny Mendelssohn.

Niels Hav læser digte fra bogen "Øjeblikke af lykke", som nu er ude i 3. oplag.

Christina Bjørkøe har bl.a. indspillet Carl Nielsens klaverværker og Beethovens Diabelli Variationer, og Niels Hav har skrevet en anmelderrost digtsamling, om eksistensens inderste grundstof.

Christina Bjørkøe modtog Wilhelm Hansen Fondens Hæderspris 2021. Hun er elev af Therese Koppel, og blev som 19-årig optaget på Juilliard School i New York. Efter årene i USA afsluttede hun sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og har siden givet talrige koncerter som solist og kammermusiker herhjemme og i udlandet. Hun har bl.a. modtaget Victor Borges Musikpris og P2-prisen.

Niels Hav har udgivet en række digt- og novellesamlinger, hans poesi er oversat til mange sprog. Digtsamlingen ”Moments of Happiness” er netop udkommet i Vancouver. Han var i Brasilien for at deltage i bogmessen i Rio, da et udvalg af hans digte udkom i portugisisk oversættelse. Niels Hav har bl.a. modtaget Statens Kunstfonds treårige legat.

Koncerten i Hirtshals Kirke er led i Øjeblikke af Lykke Touren, som bringer parret rundt i landet med musik og poesi.

Billetter koster kr. 50.00 og kan købes ved at klikke her eller ved indgangen på dagen.