Torsdag d. 1. september 2022, kl. 19:30
Hirtshals kirke, Kirkegade, 9850 Hirtshals
koncert ved Munich Youth Choirs

Tysk børne- og ungdomskor gæster Hirtshals

”Musikken rundt på 80 minutter” Under dette motto giver Junge Chöre München sensommerkoncert i Hirtshals kirke torsdag den 1. september kl 19.30

Koret blev grundlagt som et drengekor i 1952 og er således Münchens ældste børnekor. Siden 1996 har der også været piger med i koret og sammen begiver de sig hvert år ud på flere turneer. De har besøgt store dele af Europa og gæstet både Amerika og Australien.

Koret, der ledes af Johanna og Bernhard Reimann er en selvejende institution og er således afhængige af donationer og indtægter fra deres mange koncerter.

Ved koncerten i Hirtshals kirke medvirker 33 sangere. Der venter uden tvivl publikum en stor oplevelse, når dette skønne kor folder sig ud med smukke satser, der spænder fra kirkelige satser til filmmusik og perler fra operaens verden.

Entré til koncerten er kr. 50,-  (Børn gratis)
Billetter kan købes på dagen ved indgangen

Læs mere om koret på: www.junge-choere-muenchen.de