Fredag d. 3. juni 2022, kl. 19:30
Hirtshals kirke, Kirkegade, 9850 Hirtshals

Ann-Mette Elten

De danske salmer har altid betydet meget for Ann-Mette Elten, og hendes smukke fortolkninger har allerede høstet store roser i mange af landets kirker. Ved en kirkekoncert kan du høre hende fortælle om sit personlige forhold til salmerne og høre hende synge dem på sin helt egen måde.

Ann-Mette Elten har i mere end 30 år turneret landet rundt med På Slaget 12, og mange af bandets sange har for længst opnået status af evergreens. Nogle af disse og andre højdepunkter fra hendes efterhånden lange karriere har Ann-Mette valgt at tage med ind i kirkerne.

Og så rummer en kirkekoncert med Ann-Mette Elten en overraskelse af de helt store – Ann-Mettes fortolkninger af nogle af de største klassiske arier! Alle, der indtil nu har oplevet Ann-Mette synge dette repertoire, er blevet overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med. Så læn dig tilbage og nyd Ann-Mette synge store klassiske sange som ”O mio babbino caro” og ”Pie Jesu” med en følelsesfuld indlevelse, der giver mindelser om de helt store internationale stjerner.

En kirkekoncert med Ann-Mette Elten er en oplevelse, du ikke lige glemmer.

Billetter koster kr. 200 og kan købes på forhånd ved at klikke her eller købes ved indgangen på koncertdagen.