Begivenheden har allerede fundet sted.

MAJ

Onsdag d. 18. maj 2022, kl. 19:30
Emmersbæk Kirke, Asger Højlundsvej, 9850 Hirtshals
Poul Steenbeek
Foredrag om tro og videnskab

Der er nogle spørgsmål, som vi mennesker til alle tider har beskæftiget os med. Spørgsmål som ’Hvordan blev verden til?’ og ’Hvordan blev vi til?’

I den sidste 1½ århundrede er der dog sket noget med samtalen om disse spørgsmål. I denne samtale er tro og videnskab tit blevet fremstillet som ærkefjender: det er skabelse mod evolution; Gud mod Darwin.

Men er tro og videnskab nødvendigvis i konflikt med hinanden? Eller kan de leve side om side? Kan de måske endda supplere hinanden, når vi tænker over vores plads på denne planet og hvordan vi tager vare på den?

Sognepræst Poul Steenbeek har i en del år beskæftiget sig med forholdet mellem tro og naturvidenskab. Onsdag d. 18. maj holder han et foredrag om det, som en optakt til årets Naturmøde. Foredraget begynder kl. 19.30 i Emmersbæk Kirke; adgang er gratis.