National bededag for Danmark - og resten af verden

© Evangelisk Alliance
Udgivet af Bjarne Hougaard, lør d. 28. mar 2020, kl. 08:51
Nyheder

Søndag d. 29. marts har Evangelisk Alliance og en række kristne organisationer og kirkesamfund inviteret til national bededag i anledning af Corona-krisen ikke bare her i vort eget land, men i hele verden.

du kan læse mere om baggrunden på denne hjemmeside, hvor der blandt andet står:

I vores lands historie har der været situationer, som på en særlig måde kalder på, at vi står sammen på tværs af alle skel for at bede til Gud om hans styrke, hjælp, trøst og visdom. Coronakrisen er en sådan situation.

Derfor inviterer Evangelisk Alliance sammen med sognemenigheder og frikirker, missionsbevægelser og den katolske kirke til en fælles bededag, hvor vi vil bede sammen for vores land og for mennesker i nød.

Klokken 12 begynder et ON-line bedemøde under ledelse af Bodil Skjødt, der er medlem af Evangelisk Alliances bestyrelse. (klik her kl. 12 søndag), men du kan også være med ved at bede for dig selv eller sammen i familien.

Download evt. en folder med forslag til forskellige bønner