Ny præst i Hirtshals pastorat

Udgivet tir d. 17. mar 2020, kl. 19:23
Nyheder

Kære alle indbyggere i Hirtshals Sogn

Jeg er meget glad for at have fået lov til at blive jeres nye præst. 

Min familie, der består af min kone Kirstine, vores børn, Kasia på 9 år og Manu på 6 år, og hunden Ronja, glæder sig til at flytte op i det nordjyske. Børnene er meget begejstret for at flytte væk fra storbyen og tæt på havet.

Det har været en hel rejse for at komme hertil. Jeg er født i Holland, men har haft min barndom i Yemen, teenageår i Holland og en studietid i både Belgien og Aarhus. Jeg har i snart 12 år boet i Danmark. Her har jeg fundet min store kærlighed og stiftet en familie med hende. Sidste december blev jeg, efter nogle omveje, færdiguddannet som præst.

Jeg er glad for at, i jer, har fundet et sogn med stor mangfoldighed og hvor ungdomsarbejde og diakonal arbejde spiller en stor rolle. Jeg glæder mig til at lære jer og livet i sognet at kende. 

Under den lange uddannelse har der ophobet sig en masse kirkelig og teologisk energi og jeg kan næsten ikke vente til at komme i gang.

Vi ses i maj

Poul Steenbeek


Velkommen til Poul Steenbeek

Midt i kaos og kirkelukning har menighedsrådet modtaget en glædelig besked, som fortæller, at det nu er helt officielt, at vi fra 1. maj igen har en præst, der får adresse ved siden Emmersbæk kirke. 

Menighedsrådet har, efter at have hørt og talt med tre forskellige, kandidater peget på Poul Steenbeek, som præsenterer sig selv herover. Kirkeministeren har nu bekræftet udnævnelsen med sin underskrift, med ansættelse pr. 1. maj 2020.

Menighedsrådet glæder sig til, sammen med menigheden i Hirtshals og Emmersbæk kirker, at byde Poul velkommen som præst, og samtidig at kunne byde ægtefællen Kirstine og deres to børn velkommen til byen. Vi glæder os til at lære dem nærmere at kende.

Poul Steenbeek, har umiddelbart før nytår afsluttet præsteuddannelsen på pastoralseminariet, derfor skal han, inden sin opstart i Hirtshals, ordineres som præst af biskop Henning Toft Bro. 

Ordination er berammet til 28. maj, og vi håber derefter at kunne holde indsættelse pinsedag d. 31. maj.

Men allerede fra tirsdag d. 5. maj kan Poul Steenbeek træffes på tlf. 51670661 eller mail pds@km.dk

På menighedsrådets vegne

Grethe Bork

Ophavsret: