Hirtshals Sogn følger regeringens anbefalinger. ALLE arrangementer og gudstjenester er aflyst til og med 10.5.2020

Udgivet tor d. 12. mar 2020, kl. 00:00
Nyheder

Det betyder også at kirkebygningerne i både Hirtshals og Emmersbæk desværre er låste.

Sognepræst Bjarne Hougaard er tilgængelig for samtaler og sjælesorg, videst muligt pr. telefon. Bjarne kan træffes på tlf. 9894 1080.

Kontoret i Kirkecentret: er åbent for telefonisk og skriftlig henvendelse mandag-fredag kl. 8.00-13.00 Mail: hirtshals.sogn@km.dk Telefon: 9625 1100

Som inspiration til "hjemmegudstjenester" kan du finde en række andagter her til print

Eller du kan se videoudgaver her
De er alle lavet med tanke på denne periode og har derfor fået navnet Coronaandagter.

Dåb og vielser kan gennemføres med højst 10 deltagere.

Ved begravelser og bisættelser gælder særlige regler, som betyder at de kan gennemføres med lidt flere deltagere.

I Hirtshals kirke kan begravelseshandlinger gennemføres med et følge på højst 30, der skal sidde spredt i hele kirken.

I Emmersbæk kirke kan begravelseshandlinger gennemføres med et følge på højst 13 mennesker i kirken - og evt. 5 i sideskibet. Følget skal sidde spredt i hele lokalet.