Foredrag med Katrine Lilleør

Udgivet af Heidi Thaysen, tir d. 4. sep 2018, kl. 12:50
Nyheder

Tro, tvivl, sorg og glæde i H.C Andersen eventyr. Kom til Emmersbæk Kirke og hør foredrag med Kathrine Lilleør tirsdag den 9. oktober kl. 19.00

Kathrine Lilleør siger selv om aftenens foredrag:

”Min H.C. Andersen

H.C. Andersens eventyr genfortalt og fortolket af Kathrine Lilleør. Et collageforedrag om tvivl og tro, sorg og glæde - og en havfrue.

Kathrine Lilleør er sognepræst i Sankt Pauls i Nyboder og ph.d. på en afhandling om H.C. Andersens Eventyr. Hun er landkendt for sine bestsellere, blogs og kommentarer samt nytårsprædikener i DR. I 2012 modtog hun H.C. Andersen-prisen for sin forskning og formidling af H.C. Andersens Eventyr.”
Entre: kr. 50,00  Klik her for køb af billetter

eller ved indgangen. (Der kan betales med mobil pay)

Efter foredraget er der et uformelt arrangement med gratis kaffe / kage og der mulighed for at mødes med Kathrine Lilleør.

Aftenen er arrangeret af: Horne / Asdal, Tversted / Uggerby og Hirtshals Menighedsråd.