En fantastisk ferie med Folkekirkens Feriehjælp.

Udgivet af Bjarne Hougaard, fre d. 27. jul 2018, kl. 16:52
Nyheder

I Hirtshals Sogn har vi i år kunnet sende to frivillige på ferie sammen med 8 familier med børn i alderen 1 – 18 år. Gennem de seneste 5 år har vi hvert år sendt familier på ferie, fordi det giver en fantastisk oplevelse og et fællesskab mellem kirken og familien som strækker sig ud over kirkens fysiske rammer.

Vi oplever at familierne får energi til hverdagen, og får vendt nogle af de tanker, som de går med i hverdagen omkring eksistentielle udfordringer, dilemmaerne og hverdagens små og store problemer.

Udover fællesskabet og de gode snakke har vi lavet naturture, hvor vi fortalte familierne om både planter, blomster, fisk og insekter. Der blev selvfølgelig også tid til at spille fodbold, tennis, lasergame, og bowling.

Familierne lavede hver dag selv deres mad, og vi afsluttede ugen med fællesspis­ning, som var en stor succes.

Deltagerne udtaler, at det simpelthen hen har været det bedste de har oplevet, og håber at de får muligheden igen. De frivillige siger: ”Vi som frivillige, har flere gange fået at vide, at det er så godt og det bedste de har oplevet, og det er vi meget taknemmelige for. Det har været en stor fornøjelse for os at være med. ”

Familierne udtrykker stor taknemlighed overfor Arbejdsmarkedets Feriefond, der har gjort det økonomisk muligt for os at hjælpe disse familier til en uforglemmelig sommerferie. Desuden takker de også de to frivillige, Jette Valsson og Else Jensen, fordi de har villet bruge meget tid på forberedelse og gennemførelse af ferieturen.

Vi håber, at vi igen næste år kan sende familier afsted på sommerferie.

 

Bjarne Hougaard

Ophavsret: