Glæde

# Nyheder
Udgivet af Bjarne Hougaard, mandag d. 19. december 2022, kl. 14:16

Evangelisk Alliances bedeuge

Hvert år i januar arrangerer samarbejdsorganisationen Evangelisk Alliance en uge med særlig fokus på bøn på tværs af alle kirkeskel.

I Hirtshals markeres det i fællesskab af Folkekirken i Hirtshals, Centerkirken i Hirtshals og Indre Mission i Hirtshals

Der afholdes møder i Hirtshals efter følgende plan:

• Ti d. 10. januar kl. 19.30:   Centerkirken, Nørregade 9A v. Preben Holm. Tema nr. 3: Glæde som gave.
  1. On d. 11. januar kl. 19.30: Hirtshals kirkecenter, Kirkegade 14 v. Bjarne Hougaard. Tema nr.4: Altid glæde.
  2. To d. 12. januar kl. 19,30:  Hirtshals Missionshus, Vestergade 13 v. Annie Matthew, tema bekendtgøres senere.

Ved hvert møde samles der ind til støtte for kristne i Myanmar, som lever under truslen om forfølgelse på forskellig vis på grund af deres tro.

Du kan være med til at støtte dem på mobilepay 50749

Læs mere om Evangelisk Alliance her: www.evangeliskalliance.dk