Alle Helgens andagter

Udgivet af Bjarne Hougaard, ons d. 14. okt 2020, kl. 08:58
Nyheder

Søndag d. 1. november er det Alle helgens dag, hvor vi i særlig grad mindes dem, der er døde.

For nogle er det skik at gå på kirkegården og sætte en blomst eller tænde et lys denne dag. Andre kan have andre traditioner. Enhver har sin måde at mindes på.

Vi har tradition for at læse navne på afdøde ved gudstjenesterne i de to kirker her i sognet. Men på grund af Corona-epidimien har vi år valgt at læse navnene ved en særlig andagt, hvor der som udgangspunkt kun er adgang for repræsentanter for det pårørende til dem, hvis navne bliver nævnt.

For alle andre henvises til gudstjenesten i Emmersbæk kirke kl. 10.30 v. Poul Steenbeek. Her vil der som sædvanlig være nadver.

Hvis du har modtaget brev fra sognet vedr. oplæsning af et navn, kan du tilmelde dig herunder:

Allehelgensandagt søndag d. 1. november kl. 10.30 i Hirtshals kirke (tilmelding)

Allehelgensandagt søndag d. 1. november kl. 14.00 i Emmersbæk kirke (tilmelding)

Allehelgensandagt søndag d. 1. november kl. 14.00 i Hirtshals kirke (tilmelding)